Velkommen Om Engtech Produkter Rådgivning Kontakt

Om Engtech

Engtech Scandinavia A/S er etableret i 1952 og er en af Skandinaviens førende leverandører af processer og udstyr til galvanoteknisk industri. Engtech Scandinavia har et bredt produktprogram og en markedets stærkeste viden indenfor:

- Galvanoteknisk industri

- Udstyr til rensning af udstødningsgasser

- Ædelmetalprodukter

Engtech Scandinavia er en totalleverandør – Vi rådgiver om produkterne og sørger for at kunden får præcis dét, de har brug for, og står gerne til rådighed med rådgivning når systemerne er etableret. I Engtech Scandinavia er vi bevidste om virksomheders sociale ansvar. Derfor er Engtech Scandinavia konstant på forkant med samtlige gældende lovkrav til mærkning, opbevaring og transport af kemiske materialer. Vi konsulterer med jævne mellemrum sikkerhedsrådgivere, hvilket er med til at sikre, at vi er en underleverandør med sikkerhed og miljø i højsædet.

Engtech Scandinavia ejes af Ken Nordenskjold, der også står for daglig ledelse af virksomheden. I tråd med gældende anbefalinger om god ledelsespraksis, har Engtech Scandinavia sammensat en professionel bestyrelse, der sikrer kontinuerlig strategisk udvikling og god drift af selskabet.

Virksomheden fremstår som en velkonsolideret virksomhed med en soliditetsgrad på over 40 %.