Velkommen Om Engtech Produkter Rådgivning Kontakt

1771G og NiMac Solo Glansnikkelbade

Alle vore badtyper er med simple og robuste glanstilsætninger, ikke desto mindre er de højtydende med meget høj glansgrad og fremragende nivellering. Badene udfælder nikkellag der er meget duktile og indslagsevnen og metalfordeling er også i top.


Kemisk nikkel

Alle badtyper føres: lav, mellem og højfosfor. Selvfølgelig kan badene også leveres i versioner uden tungmetaller. Alle bade kan leveres som enten en 3-komponent version eller en 4-komponentversion. Badene er kendetegnet ved stor stabilitet og driftssikkerhed, der sikrer mange metalturnovers.


Sulfamatnikkel

Til særlige tekniske formål. Badene kan leveres med varierende nikkelindhold, alt efter kundens ønsker og anvendelsesformål.


Satinnikkel

Til dekorativt brug. Udfælder den meget dekorative satin/perleglansnikkel overflade, der er ønsket af mange forskellige industrier, blandt andet bilindustrien.


E-11

E-11 badet er specielt udviklet for printkortindustrien. Badet er meget duktilt. Det indeholder kun 1 glanstilsætning og er således meget tolerant overfor forureninger, metalliske såvel som organiske.